PUBLICATII DE VANZARE Forum IndexPUBLICATII DE VANZARE
Publicatii postate de Birourile executorilor judecatoresti
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in            Calendar

NEWS:
BEJ Ciobanu Ioan

 
Post new topic   Reply to topic    PUBLICATII DE VANZARE Forum Index -> C.E.J. BACAU
View previous topic :: View next topic  
Author Message
BacauJoined: 04 Apr 2007
Posts: 130
:


Items

PostPosted: Thu May 31, 2012 9:08 am    Post subject: BEJ Ciobanu Ioan Reply with quote

BIROUL EXECUTORULUI JUDECATORESC “Ciobanu Ioan”
BACAU, STR. ENERGIEI BL.37 SC.B AP.3, COD 600329, TEL/FAX 0234515262
CUI RO 20664615 , CONT RO54 RNCB 0026 0308 9202 0001BCR BACAU
e-mail bejciobanui@yahoo.com

Dosar nr. 159/2011

PUBLICATIE DE VANZARE NR. 159/2011 din 30.05.2012

Vazand dispozitiile art. 504 Cod procedura civila;
Subsemnatul Ciobanu Ioan, executor judecatoresc in cadrul Biroului executorului judecatoresc “Ciobanu Ioan”, cu sediul in Bacau, strada Energiei, bloc 37, scara B, ap.3;
Avand in vedere ca debitorii Scirlat Gabriela din Bacau, Str. Milcov nr. 63/B/9 (Comuna N. Balcescu – Restaurant „La Bunica”) si Dospinescu Laura cu domiciliul in Judet Bacau, Loc. Onesti, Str. Parcului, Bl. 3, Ap. 72, mostenitoare ale defunctului Dospinescu Neculai obligati la plata sumei de 5.900,1 lei reprezentand 3.730,06 lei sulta (datorata de catre Dospinescu Laura), 925,04 lei onorariu executare, 211 lei cheltuieli executare, 14 lei taxa timbru, 220 lei taxe carte funciara, 800 lei expertiza Fotescu (datorate de catre ambele debitoare) catre creditorii urmaritori Muraru Laura Elena din Bacau, Str. Stadionului nr. 24/A/38 si Muraru Roxana Vasilica din Bacau, Str. George Bacovia nr. 68C/8, mostenitoare ale defunctei Muraru Matilda prin titlul executoriu sentinta civila nr. 247 din 01.02.2010 emisa de Judecatoria Moinesti nu a achitat suma datorata;
Prin prezenta publicatie de vanzare, aducem la cunostinta generala ca, in ziua de 02, luna 07, anul 2012, ora 10 va avea loc in localitatea BACAU, strada ENERGIEI , bl. 37, sc. B, ap. 3, judetul BACAU vanzarea la licitatie publica a urmatorului bun imobil:
a) suprafata de 1.280 mp teren extravilan arabil situat la pct. Ses T 5 p 54/21, are acces la drum, apa, energie electrica, telefonie, situat in Judet Bacau, Comuna Ardeoani, proprietatea debitorilor Scirlat Gabriela si Dospinescu Laura, mostenitoare ale defunctului Dospinescu Neculai.
Pret de incepere al licitatiei – 6.750 lei fara TVA reprezentand 75% din valoarea stabilita prin expertiza efectuata de Fotescu L.
Mentionam ca imobilul se vinde grevat de urmatoarele drepturi:
- somatia nr. 159/2011 a BEJ Ciobanu Ioan, notata cu incheierea nr. 1954/29.03.2011 asupra imobilului de mai sus la cererea creditorului Muraru Laura Elena si Muraru Roxana Vasilica.
b) suprafata de 4.000 mp teren extravilan arabil situat la pct. Prianu T 36 p 712/1/1, nu are acces la drum, apa, energie electrica, telefonie, situat in Judet Bacau, Comuna Ardeoani, proprietatea debitorilor Scirlat Gabriela si Dospinescu Laura, mostenitoare ale defunctului Dospinescu Neculai.
Pret de incepere al licitatiei – 1.275 lei fara TVA reprezentand 75% din valoarea stabilita prin expertiza efectuata de Fotescu L.
Mentionam ca imobilul se vinde grevat de urmatoarele drepturi:
- somatia nr. 159/2011 a BEJ Ciobanu Ioan, notata cu incheierea nr. 1953/29.03.2011 asupra imobilului de mai sus la cererea creditorului Muraru Laura Elena si Muraru Roxana Vasilica.
Invitam pe toti cei care vor sa cumpere imobilul sa prezinte ofertele de cumparare la sediul nostru mentionat mai sus si sa depuna recipisa C.E.C. prin care a consemnat la dispozitia executorului judecatoresc o cautiune, reprezentand 10% din pretul de incepere al licitatiei iar recipisa C.E.C. va fi atasata ofertei/cererii de cumparare vor fi depuse, pana la termenul stabilit pentru vanzare, la executorul judecatoresc. Nu au obligatia de a depune cautiunea prevazut mai sus, creditorii care au creante în rang util sau ipotecare, precum si persoanele care impreun cu debitorul detin imobilul urmarit in proprietate comuna pe cote-parti. Debitorul/garantul ipotecar nu poate licita nici personal, nici prin alte persoane.
Vanzarea la licitatie se va efectua separat pentru fiecare imobil sau corp de proprietate, cu respectarea prevederilor legale, iar acestea se vor vinde la cel mai mare pret oferit. Creditorii urmaritori sau intervenienti nu pot sa adjudece bunurile oferite spre vanzare la un pret mai mic de 75% din cel la care imobilul a fost evaluat.
Du pa adjudecarea bunului, adjudecatarul este obligat sa depuna pretul in termen de cel mult 30 de zile, la C.E.C. pe seama si la dispozitia executorului judecatoresc, iar recipisa C.E.C. va fi depusa la biroul acestuia. In cazul nedepunerii pretului in acest termen adjudecatarul va suporta cheltuielile prilejuite de noua licitatie si eventuala diferenta de pret iar in cazul in care imobilul nu a fost vandut, acesta este obligat sa plateasca toate cheltuielile prilejuite de urmarirea imobilului. Creditorul adjudecatar poate depune creanta sa in contul pretului.
Cand adjudecatar este un creditor, el poate depune creanta sa in contul pretului, fiind obligat, daca este cazul, sa depuna diferenta de pret. Daca exista alti creditori care au un drept de preferinta in conditiile art. 563-564 C.proc.civ., el va depune pana la concurenta pretului de adjudecare si suma necesara pentru plata creantelor lor, în masura in care acestea nu sunt acoperite prin diferenta de pret.
Eliberarea actului de adjudecare se va face numai du pa achitarea integrala a pretului. Conform legii, acesta constituie titlu de proprietate si in baza lui, Biroul de C.F. de pe langa judecatorie va intabula dreptul de proprietate al adjudecatarului, la cererea si pe cheltuiala acestuia.
Drept pentru care am intocmit prezenta publicatie de vanzare in 7 exemplare, din care cate un exemplar se va afisa la sediul nostru din Bacau, strada Energiei, bloc 37, scara B, ap. 3, la sediul Judecatoriei Bacau, la locul unde este situat imobilul, la Primaria Ardeoani, la sediul creditorului si la domiciliile debitorului.
Publicatia de vanzare s-a afisat, astazi 30.05.2012.

EXECUTOR JUDECATORESC,
CIOBANU IOAN
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    PUBLICATII DE VANZARE Forum Index -> C.E.J. BACAU All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
PUBLICATII DE VANZARE topic RSS feed 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
FREE FORUM HOSTING by AtFreeForum. Terms of Service - Privacy Policy
FASHION ACCESSORIES - BLING BLING - LADIES WATCHES - KOREAN CHILDREN CLOTHING - ONLINE BARGAIN STORE - FASHION JEWELLERIES